Buffelschedel

 

Buffelschedel als object

Een Buffelschedel als object in je woonkamer heeft wel iets aparts. Mensen die hun woning een beetje country en westernstyle hebben ingericht kunnen een buffelschedel als bijzonder object in hun woonkamer ophangen aan de muur. Stoere, sobere inrichting met leer en veel hout hebben aan dit item een heel mooi design object. Schedels van buffels moeten natuurlijk wel echt zijn. Dit is mogelijk want er zijn bedrijven die de buffelschedels op een kwalitatief goeie manier prepareren en hoogwaardig afwerken.

Toegepaste materialen

De buffelschedel die op een goeie manier zijn geprepareerd worden met materialen bewerkt die de schedel een mooie uitstraling geven. Er wordt gebruik gemaakt van
~verf(lak) en vernis~
~edelstenen, leer en schelpen~
~hout, veren en studs~
En nog veel meer toevoegingen worden gebruikt om de buffelschedel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om je eigen creatieve gedachtes in te brengen. Dit kan in overleg met de deskundige preparateurs.
De schedels zijn restproducten van het slachten en worden met een Citesverklaring officieel geimporteerd naar Nederland.
De buffelschedels zijn gebleekt en schoon. Meestal worden de hoorns vast op de kop gemonteerd. Voor elke ruimte waar een schedel komt te hangen kunnen passende oplossingen bedacht worden.

Uniek

Iedere schedel is weer anders dus uniek. Er zijn er geen twee hetzelfde. De gemiddelde maten voor een buffelschedel is meestal 70 cm breed en 75 cm hoog. Alle schedels kunnen met een ophangsysteem direct aan de muur bevestigd worden.

Bestelling online

Een bestelling die online gedaan wordt zal voor eventuele verzending gebruik worden gemaakt van post die is verzekerd. De buffelschedels worden meestal in passende dozen met opvulmateriaal verzonden naar de klant.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *