De kleuren van je interieur

Zwart

De nieuwe woonmode gaat om contrasten en harmonie tussen zwart en wit. Zwart zien we veel terug in meubels. Leer is vaak zwart, maar ook de stoffen meubels zijn zwart of donker antraciet. Daarnaast zien we ook veel zwart-gelakte tafels terug in het nieuwe woonseizoen. Daarnaast zie je veel zwarte accenten terug in lampen, behangen, tapijten en gordijnen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zwarte muur of een donkere vloer in een bepaald vertrek.

Gestreept

De mogelijkheid om zwart wit gestreept in het interieur terug te laten komen geeft ook een mooi creatief effect. Wit kan zowel als glans, maar ook als white wash worden gebruikt. Dit laatste zien we de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Zwart kan ook gecombineerd worden met zilver en goud.

In de praktijk

Naast het kiezen voor bepaalde kleuren, is het ook mogelijk om creatief om te gaan met bepaalde stoffen. Gestoffeerde meubels zijn erg in. Ook hoogpolig komt steeds meer in trek. De stoffen kunnen daarbij in diverse kleuren worden gebruikt. Dit is ook leuk om verouderde meubels in een nieuw jasje te steken. Op deze manier kun je ook met een klein budget je interieur een nieuwe twist geven.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *