De lekkage in uw badkamer verhelpen

Heeft u last van een lekkage in de badkamer? Ossloodgieter.nl helpt u graag om dit probleem te verhelpen. Wateroverlast is heel vervelend en kan veel schade in huis veroorzaken. Om de schade zoveel mogelijk te bepreken, komen wij u zo spoedig mogelijk te hulp.

 

Oorzaken van lekkage

Een lekkage in de badkamer kan voor veel overlast zorgen. De oorzaken van een lekkage zijn heel divers. Verouderde leidingen kunnen scheurtjes vertonen of kunnen verzakken, waardoor het water door de openingen kan weglekken. Een verkeerd aangelegde waterleiding kan ook een lekkage veroorzaken. Andere veel voorkomende oorzaken zijn slijtage in het kitwerk of scheuren in het tegelwerk of tussen de voegen. Daarnaast kan een verstopping in het doucheputje of het toilet ook voor veel waterschade zorgen. Een lekkage is vervelend maar gelukkig wel eenvoudig te verhelpen door een vakkundige loodgieter.

 

Lek opsporen

Onze loodgieters komen bij iedere klus uiterst goed voorbereid aan. Zo hebben zij beschikking over geavanceerde apparatuur, waardoor de bron van het lek snel opgespoord kan worden. Zelfs wanneer het lek is ontstaan onder de vloer of achter de muren, wat meestal het geval is. Het lek is in deze gevallen niet met het blote oog te zien. Met de deskundige apparaten kan het lek worden opgespoord zonder dat hier onnodig hak- en breekwerk aan te pas komt. Geen extra sloopwerkzaamheden, betekend minder schade en minder kosten voor u.

 

Lekkage verhelpen

Als het lek eenmaal gevonden is kan er gezocht worden naar een oplossing. Onze loodgieters hebben ook hiervoor altijd de juiste materialen en onderdelen mee, zodat het probleem snel en doeltreffend wordt opgelost. Zo kunt u snel weer door met uw dagelijkse bezigheden. Wilt u een lekkage in de badkamer laten verhelpen? Bel dan snel voor een afspraak. Wij komen u zo snel mogelijk te hulp.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *