Een geslaagde verbouwing

In mijn garage van 8m diep wilde ik een kantoorruimte maken, mijn idee was om 2 ruimtes van 4 m te scheiden door middel van een wand met gipsplaten. Er was voor de achterste ruimte een tuindeur, de voorste ruimte kon je alleen via de kanteldeur bereiken er moest dus nog een deur bijkomen naar de tuin. De garage is degelijk gebouwd aan het eind van de jaren zestig met een stenen muur, gemetseld in spouw. Ik besloot een aannemer de mogelijkheden te laten schetsen voor deze verbouwing in Papendrecht.

Na een week kwam hij met een plan van aanpak , met een zaag op waterbasis kon hij door de spouwmuur heen zagen en een kozijn plaatsen, de kosten vielen mij nog mee. Voor de afwerking binnen had ik dan niet veel geld meer over, dus ik was blij dat de aannemer een kozijn en een deur had liggen. Er verrees een raam en tuindeur als entree voor mijn kantoortje.

De binnenkant heb ik betimmerd, rachels en gipsplaten, de scheidingswand stond snel, een bevriende stukadoor heeft alles gladgestreken. Nu nog een systeemplafond met tl-verlichting en de verbouwing in Papendrecht was een feit. De groep voor de verlichting viel onder de meterkast in het woonhuis.
Uiteindelijk nog warme vloerbedekking en mijn kantoortje kon ingericht worden.

Enkele jaren was er achter de kanteldeur een kamer met vloerbedekking, kortom een leuke verbouwing in Papendrecht welke inmiddels al weer in de oude staat is hersteld. Mocht je nu hulp nodig hebben bij een verbouwing? Dan is dat ook mogelijk. Bouwbedrijf-zuidholland.nl helpt je hierbij graag.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *