Goedkope banken

Als je op zoek bent naar een nieuw interieur, is de kans groot dat je hierbij een beetje op het geld moet en wil letten. Nieuwe meubels kunnen behoorlijk prijzig zijn en vaak is dat helemaal niet nodig. Wie een beetje ‘doorshopt’, goed rondkijkt en het internet afstruint kan snel (heel) veel geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit, luxe, vormgeving.

Maar allereerst de opties. Stel je hebt een bank nodig. Waar kun je terecht?

Optie 1: de Marktplaats-optie

De goedkoopste optie van vandaag. Op Marktplaats kun je terecht voor tweedehands bankstellen. Als je hoe dan ook een nieuw bankstel wil, omdat je ene tweedehands bank een vies idee vindt, stop dan nu met lezen en ga snel naar optie 2.

De mensen die een tweedehands bankstel prima vinden, zijn spekkoper. Want dat betekent dat je veel, heel veel geld kunt besparen. Zo staan er op Marktplaats zelfs gratis banken, waarbij de verkoper allang blij is als je de bank komt ophalen, zodat hij of zij de bank zelf niet uit het huis hoeft te sjouwen en weg te gooien.

Verder kun je op Markplaats een goed en trendy bankstel scoren voor onder de € 100.

Een nadeel aan Marktplaats is wel dat je zelf voor je bezorging moet zorgen. Als je geen busje hebt, kun je er zo € 100 bij optellen.

Optie 2: de goedkope webwinkel

Zoals in de titel staat: Meubelboer.nl is hier een voorbeeld van. Hier vind je veel goedkope banken, die toch van goede kwaliteit zijn en modern ogen. Hoe dit kan? Ze zijn alleen een webwinkel en hebben dus weinig kosten. Ze kunnen de prijzen lager houden. Voor de ‘budgetshoppers’ die toch een voorwaardige bank willen hebben, is dit een goede keus.

Optie 3: een echte woonwinkel

Het voordeel van winkelen bij een woonwinkel, is dat je alles goed kunt uitproberen en dat de verkoper – als het goed is – je kan helpen in je zoektocht. Een nadeel is dat je uiteindelijk voor alles betaalt, dus je zal zien dat het meestal een stuk duurder is dan optie 1 en 2.

Een ander voordeel is dat je in een woonwinkel meestal voor andere meubels ook terecht kunt. Misschien slaag je ook wel meteen voor een kast. Zeker als je naar een meubelboulevard gaat, zie je van alles!

Conclusie

We hebben hier even als voorbeeld het bankstel gekozen. Echter geldt dit natuurlijk voor alle andere meubels. Stel jezelf steeds de vraag: ‘hoeveel wil ik uitgeven?’ en ‘wat wil ik precies?’. Succes!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *