Het nieuwe woonseizoen

Voor komend woonseizoen zijn er een aantal echte must-haves. Voorheen waren een aantal echt klassieke woningaccessoires uit den bozen. Maar komend woonseizoen mag het wel. Bijvoorbeeld een bolle buikcommode op bolpootjes. De uitstraling van het klassieke mahoniehout met koperen beslag. Tegenwoordig zijn dergelijke meubels met de hand geschilderd te verkrijgen. Dit geeft een extra fraaie twist aan het meubilair.

Welke stijlen zijn nog meer in?

In de mode zagen we het al een tijdje. Het verwassen uiterlijk. Dit kan ook worden doorvertaald naar interieur. Door geschilderde meubels op te scheuren en opnieuw te schilderen komt er een gaaf verweerd uiterlijk tevoorschijn.

Een andere stijl die in is, is het bekleden van meubilair met zilver of goud. Het is wel belangrijk om ook het meubel in te coaten ter bescherming.

Een wat uniekere stijl is het bekleden van meubels met stof of leer. Dit zie je niet bij veel mensen terug en dat maakt het extra leuk om toe te passen in je eigen woning.

Een grote klassieke kroonluchter is ook een echte musthave voor komend woonseizoen. Daarnaast kun je het interieur ook aankleden met goudkleurige krullijst-spiegels.

De sidetable komt ook weer in. Vind je dit niet leuk, dan kun je ook kiezen voor een vitrinekast. Een lange eettafel is ook iets waar je aan kunt denken. Eigenlijk kan het dit seizoen niet stuk. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo lang je maar de stijlen goed met elkaar combineert.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *