Hippe meubels kiezen

Wonen

Wonen doen we op allerlei verschillende manieren en met verschillende stijlen. De ene mens houdt van klassiek en de andere richt zijn huis graag modern in. De meeste mensen willen echter een warm, comfortabel huis, waar je na een dag hard werken, kunt ontspannen. Functionaliteit, kleuren en een aangename uitstraling geeft ons een echt thuisgevoel. Uiteindelijk richten we ons huis in, zoals we dat zelf willen. Het is echter leuk om elk jaar de trends op het gebied van woonstyling onder de loep te nemen en te kijken of je wat moderne toepassingen kunnen gebruiken om je woonstijl op te pimpen. Hippe meubels of accessoires kunnen online worden bekeken.

Woontrends

De woontrends voor 2019 zijn in ieder geval hippe jaren’70 meubels. De trends voor 2019 hebben retro-invloeden maar zijn ook gebaseerd op water, vuur en aarde. Mooie natuurlijke kleuren en elementen die we in ons huidige interieur kunnen toepassen. Een mengelmoes van culturen, plus tijdperken als de jaren ’60, ’70’en ’80, spelen het komende seizoen een grote rol in ons interieur. Retro-invloeden zijn doorspekt met warme tinten zoals:

  • Verschillende rood- en donkerbruin- en groentinten
  • Curry geel, goud en brons, maar dan verweerd
  • Indigo-blauw, beige- en pasteltinten

Een mooi pallet kleurtjes waar iedereen wel een tint kan vinden die hem of haar aanstaat.

Hippe meubels zijn er in allerlei soorten en maten

Goud, brons- en koperkleuren

Koper is net als andere jaren, nog steeds in de picture. Metallic accenten, kunnen worden afgewisseld met kleurige accessoires. Niet te veel maar wel met een sprankelend element. Koper is prima te combineren met leer en hout. Hippe, leren zitmeubels gecombineerd met een stoere, robuuste tafel geven onze woonkamer weer een moderne look. Planten zijn ook weer populair. Vooral de plantjes die stammen uit de jaren’70, kunnen we weer een plaatsje in ons interieur geven.

Duurzaamheid
Steeds meer zien we als trend in onze interieurs, duurzaamheid. We kunnen er in 2019 niet meer omheen. Meubels die langer meegaan en stoffen van natuurlijke materialen. In elk interieur kan een stukje duurzaamheid toegepast worden en zo zorgen voor milieuvriendelijke aspecten. Kijk voor inspiratie op diverse websites over dit onderwerp.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *