Hoogglans tv-meubels van Spectral

Een bron van schoonheid

De Scala-serie hoogglans tv-meubels van Spectral wordt met goede reden beschouwd als het beste dat op dat gebied te krijgen is. Met een keuze voor Scala kiest u voor hoogwaardige materialen van tijdloze klasse die een tv-meubel omvormen tot een bron van schoonheid.

 

Geluid van zeldzame kwaliteit

De Scala-serie van Spectral omvat 24 modulaire lowboard kasten die kunnen worden gekoppeld met een verticale geborsteld aluminium buis voor de bekabeling die naar de televisie toe loopt. De kasten hebben een met stof beklede voorkant waarachter een veelheid aan geluidssystemen zijn plek kan vinden, zoals een soundbar van Bose, Samsung of Sonos. Afhankelijk van de afmetingen van de kast is er vaak ook nog ruimte om een subwoofer te plaatsen, zodat het geluid dat de beelden vergezelt van zeldzaam hoge kwaliteit is.

Hoogglans tv-meubels in 2.000 kleuren

De lowboard kasten van Scala worden voorzien van een glazen bovenkant, waardoor de Scala tv-meubels een hoogglans aanzicht krijgen. Gesatineerd glas is ook mogelijk voor een sophisticated look. De modules van Scala waarin het geluidssysteem huist, kunnen worden voorzien van 3 moderne kleuren stof: zwart, carbon en zilver aan de voorkant, zodat het geluid ongehinderd uw oren kan bereiken. Spectral levert Scala in een verbijsterend aantal van 2.000 verschillende kleuren. Een Scala hoogglans tv-meubel van Spectral kan zwevend, hangend en staand worden geplaatst en voor liefhebbers die het Scala tv-meubel als roomdivider willen gebruiken kan de Scala worden voorzien van een spiegelende achterkant. De Scala meubelen staan voor hoge kwaliteit en zijn perfect wanneer u het maximale uit uw tv wilt halen.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *