Meubels in alle soorten en maten!

Een meubel voor je tv. Van wandbeugel tot twee meter hoge stellage: het kan allemaal. Is het je wel eens opgevallen dat in woonbladen nooit een tv op de foto staat? Dat komt omdat het best lastig is een gezellige zithoek te creëren waar je zowel comfortabel tv kunt kijken als bezoek kunt ontvangen. Toch vinden deze twee zaken in de meeste huizen plaats in één zithoek, dus je bent waarschijnlijk op zoek naar een handige indeling. Het tv meubel kan daar een handige rol in spelen.

 

Wandbeugel of tv meubel?

 

Als je de televisie zoveel mogelijk uit het zicht wilt houden, zou je kunnen kiezen voor een wandbeugel. Vaak werkt dit door de toestellen van tegenwoordig juist averechts: het grote scherm zorgt op deze manier juist voor een bioscoopeffect. Beter is om te kiezen voor een mooi tv meubel. De aandacht kan dan voor een groot deel naar het meubel zelf gaan in plaats van naar de tv.

 

De hoogte in

 

Het grootste verschil in tv meubels is de hoogte. Je kunt een lage kast nemen waarbij de tv op de bovenkant van het oppervlak staat. Dit is ideaal als de tv voor een raam staat: je neemt dan zo min mogelijk licht weg. Een andere optie is een hoge kast waarbij de tv als het ware in het midden van de kast geïntegreerd wordt. De rest van de kast heeft bijvoorbeeld vakken waar je allerlei mooie spullen in kunt plaatsen, zoals boeken.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *