Op zoek naar hout van een houthandel

Als je op zoek bent naar hout om bijvoorbeeld een nieuwe schuur in je tuin te bouwen kun je wezen bij een houthandel. Maar ook als je iets anders wilt hebben zoals een paar nieuwe planken in je vloer kun je dat kopen bij een houthandel. Zelfs hout voor in de open haart kun je kopen bij een houthandel. In Woerden zijn er een paar goede houthandel bedrijven waar je goede hout kunt kopen voor een goede prijs en met een goede kwaliteit.

Houthandel Woerden aanraders

Een goede aanrader voor een houthandel in Woerden is Jongeneel Woerden. Zij hebben maar liefst 43 vestigingen in het hele land, iets wat natuurlijk garant staat voor een goede kwaliteit. Je kunt er hout vinden maar ook bouw materialen zodat je zelf aan de slag kunt gaan met het bouwen van het hout dat je gekocht hebt. Jongeneel Woerden ligt op Pijpenmakersweg 23449 JE Woerden. En is geopend van maandag tot vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur.

Een andere grote speler in Woerden is De TuinhoutCentrale. Zij hebben hout en composiet. Zij hebben verder een erg breed assortiment waardoor je in 1 keer al je aankopen kunt doen. Verder hebben zij een persoonlijk advies, en is er een showroom. Ook zijn de prijzen zeer betaalbaar en is het hout kwalitatief hoog.

Nu aan de slag

Dus nu je een aantal aanraders hebt gehad, kan je aan de slag met het hout wat je voor ogen hebt. Hiermee kan je prachtige meubels maken, waardoor je weer de blits kan maken deze zomer.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *