Oude meubels te koop zetten: Hoe doe je dit?

We hebben besloten om te gaan verhuizen. Daarom is het zo dat ik eigenlijk een aantal meubels te koop moet gaan zetten, of ervoor moet zorgen dat andere mensen het over mogen nemen van mij. Maar hoe gebeurd dit eigenlijk? Hiervoor heb ik me verdiept op het internet. Uiteindelijk kwam ik uit bij Marktplaats.

Advertentie aanmaken op Marktplaats

Allereerst zorgden we ervoor dat ik de foto’s van de meubels had gemaakt. Daarna leek mij het beste om advertenties aan te maken op Marktplaats. Na het aanmaken van een account, zocht ik de juiste categorie waar mijn meubels ondervallen. Hierdoor is de kans op een verkoop weer vergroot. Wat ik hierna deed vond ik wel verstandig van mezelf. Ik kocht een advertentie van Marktplaats, waardoor de advertentie uitgelicht werd. Dit houdt in dat mijn advertentie bovenaan wordt vertoond. Naast de advertenties, kan je zien hoe vaak er een advertentie wordt bekeken. Na een paar uur was dit al boven de 100x.

Wat stond er in mijn advertentie?

Over mijn advertentietekst had ik goed nagedacht. Hoe completer de uitleg van de diverse meubels, hoe beter dit scoort op Marktplaats. In de advertentie stond ook hoeveel ik wilde hebben voor de meubels. Hierdoor krijg je niet ontzettend lage biedingen voor de meubels. Na een paar uur had ik het bod al te pakken waar ik op zoek naar was.

De afhandeling

Al gauw kreeg ik het telefoontje wanneer ik thuis was zodat de meubeloverdracht plaats kon vinden. We maakten een afspraak, en de volgende dag stonden de mensen bij mij op de stoep. Met het gewenste bedrag en het verkochte meubel was iedereen zeer tevreden!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *