Vuurtafel op gas

Om gezellige vlammetjes op het terras in de tuin te krijgen zijn verschillende oplossingen bedacht. Denk maar aan een kampvuur, een stookpot, vuurkorf of tuinhaard. Het zijn allemaal oplossingen waarbij je gezellig naar de vuurtongetjes kunt gaan zitten kijken. Leuk, sfeervol, in zekere zin zelfs meditatief. Tegenwoordig heb je ook de vuurtafel op gas. Is dat beter?

Nadelen

Aan de traditionele vuur-oplossingen voor op het terras kleven, naast alle gezellige voordelen, toch ook wat nadelen. Zo moet het vuur constant worden gevoed door het houtblokken aan toe te voegen. Aan dat hout worden eisen gesteld. Te vochtig hout geeft hinderlijke rookontwikkeling, niet alleen vervelend voor jezelf maar ook voor de buren. Rondvliegende vonken kunnen onverwacht problemen veroorzaken en je zult altijd na afloop de troep moeten opruimen. Allemaal nadelen die om een oplossing vragen.

Een vuurtafel op gas

Alle nadelen verdwijnen als sneeuw voor de zon als je een vuurtafel op gas gebruikt. Zo’n vuurtafel is eigenlijk een gashaard met een leuke ombouw eromheen. Met simpele knopbediening kun je de vuurtafel aanzetten, reguleren of weer uitzetten. Een vuurtafel op gas levert je een veilige en simpel te bedienen oplossing voor de gewenste vurige gezelligheid op het terras in je tuin.
Diverse vuurtafels zijn te koop bij Vivencia Vuur. Zij hebben een breed aanbod aan vuurtafels, vuurtafel op gas of tafelhaarden. Neem eens een kijkje en zie wat er allemaal te bestellen is.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *