Welke stijl past bij mijn woning?

Afgelopen week was het zover. Ik kreeg te horen dat de koop van de woning doorging. Hierdoor ga ik eindelijk op mijzelf wonen. Lange tijd keek ik hier naar uit. Gisteren kwam dan het verlossende woord dat de verkopers met het bod akkoord gingen. Omdat ik voor het eerst ga verhuizen, moet alles nieuw worden gekocht. Een flinke investering, maar het is voor jezelf. Ontzettend leuk.

Wat voor type meubels zoek ik?

Voor ik het ja-woord van de sleuteloverdracht kreeg, heb ik me al flink geori├źnteerd op wat voor meubels ik eigenlijk zou willen, en wat voor type meubels ik eigenlijk wilde. Voor mij waren een paar opties:

1. Modern

Ik houd van strak en design. Maar mijn woning is wat klassiek. De stijl van de woning moet daarom wel overeen komen met de uitstraling van het huis. Dat is lastig. Want mijn smaak is toch eigenlijk wel wat moderner. De inrichting van de badkamer, keuken en bijkeuken is echter wel weer vernieuwd door de vorige bewoners, waardoor het een strakke uitstraling heeft.

2. Klassiek – modern

Andere optie is om het te combineren. Een moderne uitstraling, met klassieke meubels erom heen. Op het moment van schrijven denk ik dat dit de beste optie is. Zeker vanwege de combinatie met de klassieke uitstraling van het huis. Mooie stijlvolle meubels past hierbij het beste.

Op naar de verbouwing

Nu kan ik eindelijk gaan verbouwen. Tip: schrijf voor jezelf uit wat je wilt. Het heeft mij geholpen tijdens het proces om een keuze te maken. Wanneer je voor jezelf dingen op papier zet, zal dit zeker helpen.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *