Zitstoelen

Dagelijks brengen we maar liefst gemiddeld 5 uur tijd door om op een stoel of bank te zitten, Dit betekent dat we meer tijd door brengen op een bank of stoel dan op dat we aan het sporten zijn. Het zit gemak is erg belangrijk op een stoel, want je wilt niet op een te harde stoel zitten. Hieronder staan elke voorbeelden van zitstoelen wat gebruikers het meest aanbevelen.

Lounger

Een Lounger is een veel gebruikte zit stoel, vooral jongere mensen zitten er vaak op. De zitstoel ligt laag aan de grond en het is een soort zak waar je invalt. Het zit gemak is erg groot. Deze zitstoel is rond de €100,00 te krijgen.

Rimini-S

De Rimini-S is een mooie stoel, met het inklapbare gedeelte kan je deze stoel bijna overal heen nemen, het is net zoals de Lounger een soort zitzak waar je in kan zitten alleen zit deze comfortabeler en word deze vaak gebruikt. Je zit er erg lekker in, als je er eenmaal inzit wil je het liefste er niet meer uit.

Tuinstoel

Een ander soort stoel is de tuinstoel, deze wordt vaak gekocht voor als je naar een evenement toegaat en iets makkelijks wilt hebben om op te zitten, voor geen hoog bedrag is deze te kopen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *